~LadyGirbalia~

Művészlélek elmegyógyászata ömlesztett gyógymódok formájában.:-) (Néhány régebbi, és újabb vers, gondolatok, idézetek, rövid beszámolók egy-egy debilebb napom után, fényképes illusztrációk, szóval éppen ami eszembejut!) ~ A nyugalom megzavarásáért, a megbotránkozásért, és egyéb általam elkövetett bűnökért nem vállalok felelősséget! :-)

KarácsonyFUCK (2)

2010.12.24. 14:25 ~LadyGirbal~

A karácsonyfa-krízis elhárítva, megkezdtük a díszítés-projectet, hát elég jó, kb az összes fellelhető díszt ráraktuk, és anyu még elment a barátnőjéhez utánpótlásért. Leszakadt a kezem, és agyonszurkált a tűlevél, de egész jól kezd kinézni.:)

És a létrától-díszírős fless is megvolt, nem teljesen értem, miért engem kellett felküldeni a magaslati levegőre, amikor a tavalyi esetből okulva mindenki tudja, hogy utálom ezt a létrát. Na jó, lelövöm a poént, megmutatom milyen szépséges lett a karácsonyfánk:

A bejegyzés trackback címe:

https://ladygirbal.blog.hu/api/trackback/id/tr442536906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása