~LadyGirbalia~

Művészlélek elmegyógyászata ömlesztett gyógymódok formájában.:-) (Néhány régebbi, és újabb vers, gondolatok, idézetek, rövid beszámolók egy-egy debilebb napom után, fényképes illusztrációk, szóval éppen ami eszembejut!) ~ A nyugalom megzavarásáért, a megbotránkozásért, és egyéb általam elkövetett bűnökért nem vállalok felelősséget! :-)

Najólvanhaggyáááá.-_-

2010.12.29. 16:38 ~LadyGirbal~

Az a lány annyira különleges, és különlegességénél fogva megakad rajta az ember szeme, és észreveszi azt is, mennyire gyönyörű. Világéletemben komplexusos voltam, általában tudom, ki az aki miatt nem éri meg még gondolkodnom sem ilyeneken, de ez most egy picit ütött a hülye kis fejemben. Világosan átlátom, nem kéne úgy éreznem, hogy fel kell vennem vele a versenyt, de mégis... A közelébe nem érek. Érzékelni szoktam, ki az, aki belső értékekben, és ki az aki külsőleg van feljebb nálam néhány kategóriával, és jelen esetben most leesett az állam, és hallottam már sokmindent az illető hölgyről, de ahogy ma összetalálkoztam egy képpel (majd utána megszállott módjára végignéztem az összes többit), rá kellett jönnöm, hogy nem csak különleges, és szép arca van, hanem tökéletes teste is. Vagy nagyon jó adottságai vannak, vagy nagyon sokat dolgozott érte, de valószínűnek tartom, hogy mind a kettő. Egyszerűen nem lehet valakinek ennyire tökéletes lába, hát eldobom az agyam!! *holnaptól edzés*

A bejegyzés trackback címe:

https://ladygirbal.blog.hu/api/trackback/id/tr862546434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása