~LadyGirbalia~

Művészlélek elmegyógyászata ömlesztett gyógymódok formájában.:-) (Néhány régebbi, és újabb vers, gondolatok, idézetek, rövid beszámolók egy-egy debilebb napom után, fényképes illusztrációk, szóval éppen ami eszembejut!) ~ A nyugalom megzavarásáért, a megbotránkozásért, és egyéb általam elkövetett bűnökért nem vállalok felelősséget! :-)

Kávézás + Szilvuzás

2010.12.16. 01:26 ~LadyGirbal~

Délután találkoztunk, (ja délután 6kor!!) beültünk a kocsiba, elmentünk valahonnan valahova, valamiért. Meg se próbálok logikát keresni benne, na de mindegy. Elkezdtünk a táncon kívül közös programot szervezni, mert hát sokoldalú az ember, meg kell ismerni a többi mindenfélét is. Na ez nálam elég körülményes, mivel a mozi ki van lőve, félek a mozikban, és nincs az az isten amiért engem el lehetne vinni. Meg lehetne próbálni, de nem akarom villantani a gyengébbik oldalamat, abból kapott már szegény egy adagot mostanában. Nem találtunk ki semmi konkrétat, szeretek kiállításra járni (szeretnék, ha lenne rá időm), színházba, mindenféle programokata, és iszonyatosan kiváncsi vagyok, majdnem minden érdekel, ha meg nem, azt úgyis megmondom. Majd szervezünk ha épp olyanunk van.:)

Ma beültünk kávézni, igyekszem leszokni a kávéról, azt hiszem az erős függőséget sikerült leküzdeni, már csak azért iszom mert finom. Mézeskalácsos kávé... hát vicces volt a vége, mert a kakaóba áztatott keksz jutott eszembe. Amúgy finom volt, és jól elvoltunk amíg beültünk.:) Beszélgetés, röhögés, mesélés, kacérkodás.... Ennyi azthiszem mindig benne lesz a játékban, beszélgetni kell, és vele tudok, a nevetés fiatalít, és erősíti az izmokat, a mesélés jó, mert ismerkedünk, a kacérkodás meg... Hát erre igazából nagyon sok magyarázatom lenne, hogy miért nagyon fontos, de nem fogom kifejteni, majd egyszer talán... Olyan volt, mintha csak 15-20 percet ültünk volna ott, pedig iszonyú sok idő elszaladt, és valahogy soha nem elég az idő amit vele tölthetek. Átmentünk Szilvuba, és táncoltunk egy picit, Gera nem ért oda emberi időben, szóval rendes zenénk se igazán volt, de tudom, nem most kell partyzni, ittvan rá a hétvége. A tervek a következőképp néznek ki:

-Péntek: Suli, utána hazarohanok, összekapom magam, sütök egy adag muffint, mert rámjött a süthetnék, és nincs rá időm addig, aztán együtt lemegyünk Nyíregyházára valami bulira, amiről azt se tudom mivan. Na mindegy.

-Szombat: hazajövünk, gondolom kipihenjük a péntek estét, mert ahogy én érzem, ez fájni fog... Aztán este Conexión.<3 Jóó lesz, végre jó zenére táncolhatok yeeeah.:D

Most viszont úgy érzem le kell feküdnöm villámgyorsan mert el lettem küldve aludni. Igaza van, holnap sulim van, össze kell szednem magam hé.:D Na jóéjt!

A bejegyzés trackback címe:

https://ladygirbal.blog.hu/api/trackback/id/tr982518857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása